Соус - рідка приправа до основної страви або гарніру. Соуси надають більш соковиту консистенцію страв і підвищують їх калорійність. Багато соуси містять спеції і смакові речовини, які діють збудливо на органи травлення і саме тому вони так широко використовуються у всьому світі. З розвитком громадського харчування (особливо невеликих закладів швидкого харчування) і пакувальної індустрії, широке поширення і значимість набуває порційна упаковка для соусів. Такий вид упаковки є дуже зручним для використання і вважається найбільш гігієнічним і безпечним. Компанія Пакувальні Технології розробила ряд готових рішень для порціонної упаковки соусів.
Лінія для фасування соусів в одноразову упаковку
АВТОМАТИЧЕСКАЯ ЛІНІЯ ДЛЯ ФАСУВАННЯ СОУСІВ В УПАКОВКУ САШЕ
Саше — плоский трьохшовний або четирехшовний пакет, застосовується для зберігання продуктів. Назва упаковки походить від французького слова «sachet» (мішечок).
Для фасування і упаковки соусу в одноразовий «саше» упаковку знадобиться полімерна плівка або ламінований папір, а також комплект обладнання, який дозволить створювати автоматичний процес фасування і упаковки
До складу лінії для фасування і упаковки входить:
- Фасувальний автомат з об'ємним рідинним дозатором АФ-35-СЖ, який є оптимальним для фасування малими дозами соусів і паст (кетчуп, майонез, гірчиця і т.д.), а також упаковки її в полімерні матеріали (дуплекс, триплекс, ламінований папір).
Дана горизонтальна пакувальна машина, використовуючи в своїй роботі об'ємний метод дозування рідких продуктів, є універсальною, але має обмеження на зміну фасованої продукції. Забезпечує надійне з'єднання швів. - Транспортер відвідний ОТ-1 призначений для відводу від пакувального обладнання і підняття на приймальний стіл (або іншу поверхню) готової упакованої продукції.
- Стіл накопичувальний СН-1 призначений для накопичення продукції, упаковок, тари, вантажу перед складуванням, упаковкою, або для подальшого транспортування між лініями, цехами.
АВТОМАТИЧЕСКАЯ ЛІНІЯ ДЛЯ ФАСУВАННЯ СОУСІВ В УПАКОВКУ СТІК
Стік – це трьохшовні пакет у вигляді трубочки: один шов поздовжній (його ще називають заднім) і два поперечних (верхній і нижній).
Для фасування і упаковки соусу в одноразовий «стік» упаковку знадобиться також полімерна плівка або ламінований папір і наступний комплект обладнання:
- Фасувально-пакувальний автомат АФ-120-Ж(В), який призначений для безперервного циклу фасування об'ємним способом дозування пастоподібних, в'язких продуктів від 1 до 20 см.куб. і упаковки їх в 3-х шовні пакети типу "стік" з полімерних плівок.
- Транспортер відвідний ОТ-1 призначений для відводу від пакувального обладнання і підняття на приймальний стіл (або іншу поверхню) готової упакованої продукції.
- Стіл накопичувальний СН-1 призначений для накопичення продукції, упаковок, тари, вантажу перед складуванням, упаковкою, або для подальшого транспортування між лініями, цехами.
Автоматичну лінію для фасування соусів в одноразову упаковку типу «стік» можна доукомплектувати обладнанням, яке дозволяє упакувати по заданій кількості розфасований соус в групову упаковку пакет подушку.
Для цього додатково знадобиться:
- Ковшовий завантажувальний транспортер ЗТ-1, застосовується для подачі заданої кількості в одному ковші стик пакетів з продукцією
- Механічний фасувально-пакувальний автомат АФ-45, який застосовується для групової упаковки в пакет подушку заданої кількості стіків.
Використання нашого обладнання гарантує бездоганну точність фасувального обсягу, якість і міцність упаковки, привабливий зовнішній вигляд готової роздрібної продукції.