Лінія для фасування соусів в одноразову упаковку

Соус - рідка приправа до основної страви або гарніру. Соуси надають більш соковиту консистенцію страв і підвищують їх калорійність. Багато соуси містять спеції і смакові речовини, які діють збудливо на органи травлення і саме тому вони так широко використовуються у всьому світі. З розвитком громадського харчування (особливо невеликих закладів швидкого харчування) і пакувальної індустрії, широке поширення і значимість набуває порційна упаковка для соусів. Такий вид упаковки є дуже зручним для використання і вважається найбільш гігієнічним і безпечним. Компанія Пакувальні Технології розробила ряд готових рішень для порціонної упаковки соусів.

  • Характеристика

АВТОМАТИЧЕСКАЯ ЛІНІЯ ДЛЯ ФАСУВАННЯ СОУСІВ В УПАКОВКУ САШЕ

фасування соусів саше

Саше — плоский трьохшовний або четирехшовний пакет, застосовується для зберігання продуктів. Назва упаковки походить від французького слова «sachet» (мішечок).

Для фасування і упаковки соусу в одноразовий «саше» упаковку знадобиться полімерна плівка або ламінований папір, а також комплект обладнання, який дозволить створювати автоматичний процес фасування і упаковки

До складу лінії для фасування і упаковки входить:

  1. Фасувальний автомат з об'ємним рідинним дозатором АФ-35-СЖ, який є оптимальним для фасування малими дозами соусів і паст (кетчуп, майонез, гірчиця і т.д.), а також упаковки її в полімерні матеріали (дуплекс, триплекс, ламінований папір).
    Дана горизонтальна пакувальна машина, використовуючи в своїй роботі об'ємний метод дозування рідких продуктів, є універсальною, але має обмеження на зміну фасованої продукції. Забезпечує надійне з'єднання швів.

  2. Транспортер відвідний ОТ-1 призначений для відводу від пакувального обладнання і підняття на приймальний стіл (або іншу поверхню) готової упакованої продукції.

  3. Стіл накопичувальний СН-1 призначений для накопичення продукції, упаковок, тари, вантажу перед складуванням, упаковкою, або для подальшого транспортування між лініями, цехами.

АВТОМАТИЧЕСКАЯ ЛІНІЯ ДЛЯ ФАСУВАННЯ СОУСІВ В УПАКОВКУ СТІК

фасування кетчуп в стік

Стік – це трьохшовні пакет у вигляді трубочки: один шов поздовжній (його ще називають заднім) і два поперечних (верхній і нижній).
Для фасування і упаковки соусу в одноразовий «стік» упаковку знадобиться також полімерна плівка або ламінований папір і наступний комплект обладнання:

  1. Фасувально-пакувальний автомат АФ-120-Ж(В), який призначений для безперервного циклу фасування об'ємним способом дозування пастоподібних, в'язких продуктів від 1 до 20 см.куб. і упаковки їх в 3-х шовні пакети типу "стік" з полімерних плівок.

  2. Транспортер відвідний ОТ-1 призначений для відводу від пакувального обладнання і підняття на приймальний стіл (або іншу поверхню) готової упакованої продукції.

  3. Стіл накопичувальний СН-1 призначений для накопичення продукції, упаковок, тари, вантажу перед складуванням, упаковкою, або для подальшого транспортування між лініями, цехами.

Автоматичну лінію для фасування соусів в одноразову упаковку типу «стік» можна доукомплектувати обладнанням, яке дозволяє упакувати по заданій кількості розфасований соус в групову упаковку пакет подушку.

групова упаковка стіків

Для цього додатково знадобиться:

  1. Ковшовий завантажувальний транспортер ЗТ-1, застосовується для подачі заданої кількості в одному ковші стик пакетів з продукцією

  2. Механічний фасувально-пакувальний автомат АФ-45, який застосовується для групової упаковки в пакет подушку заданої кількості стіків.

Використання нашого обладнання гарантує бездоганну точність фасувального обсягу, якість і міцність упаковки, привабливий зовнішній вигляд готової роздрібної продукції.

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contact us

Contact us

Your message has been sent sucessfully

Contact us

Contact us

Your message has been sent sucessfully

Contact us

Contact us

Your message has been sent sucessfully