Піч для смаження електрична прохідного типу ПЖП-70

Можливості:
до 70 кг на годину

Продукція:
насіння, горіхи, кава

Піч для смаження прохідного типу відноситься до обладнання для смаження (сушіння) сипучих продуктів (жарильного устаткування), і призначена для створення і забезпечення безперервного циклу сушіння, смаження сипучих продуктів (насіння соняшника, арахісу, фісташок, фундука, горіхів, зерен кави, круп і т. д.).

  • Характеристика
  • Відео
  • Особливості
  • Опис роботи
Електроживлення, В / Гц 380/50
Встановлена потужність, kВт/год 15-18
Пневможивлення **, атм./л.хв. відсутнє
Довжина/Ширина/Висота (не більше), мм 3000/1000/1600
Вага (не більше), кг 200
Рекомендована вологість сировини, % 8
Продуктивність (макс.), кг./год 70
Обсяг накопичувального бункера, л 60
Температура в барабані (діапазон), ºС 20-350
Скорость вращения барабана (диапазон), об./мин 3-9

Жарильна піч являє собою піч прохідного типу, тобто здатну працювати в безперервному циклі, і призначена для обсмажування (смаження) насіння та інших сипучих продуктів (кави, гречки, арахісу, фісташок, горіхів). Дана модель може використовуватися у складі автоматизованих ліній або як самостійний апарат для смаження (сушіння), з продуктивністю до 70 кілограм на годину.

Ця жарильна піч є оптимальною для роботи з різними видами сипучої продукції, за рахунок плавного регулювання подачі сировини з бункера у барабан печі, наявності датчиків підтримки температури всередині жарильної печі, високої теплоізоляції барабана, а також наявності джерела безперебійного живлення, що дає можливість не допускати пережарювання або згорання продукту.

Сировина (продукт, який необхідно обсмажити або висушити) подається у жарильну піч із бункера за допомогою віброживителя. Подача відбувається за допомогою лотка, який, вібруючи із заданою амплітудою, переміщує продукт від горловини бункера в барабан жарильної печі. Амплітуда вібрації лотка (потужність віброживителя) може бути змінена оператором – тим самим змінюється швидкість і обсяг подачі продукту в жарильну піч.

Робота жарильної печі побудована на принципі нагріву внутрішнього простору барабана за допомогою ТЕНів, і переміщення в ньому продукту, який обсмажується. Потрапляючи в барабан, що обертається навколо своєї горизонтальної осі, продукт переміщується по шнеку, виготовленому на внутрішній стінці барабана. У центрі по осі барабана знаходяться ТЕНи, які розігрівають його внутрішній простір.

У процесі переміщення, перебуваючи в гарячому середовищі, на гарячих поверхнях барабана і під впливом інфрачервоного випромінювання ТЕНів, продукт перемішується та рівномірно обсмажується. Гази та леткі сполуки, що виділяються при обсмажуванні, виходять крізь отвори барабана у кожух жарильної печі, де передбачені газовідвідні отвори.

Обсмажений (висушений) продукт при досягненні краю барабана жарильної печі висипається у будь-яку підставлену ємність, бункер або на стрічку транспортера. При цьому необхідно врахувати, що продукт є досить гарячим і здатним створити пожежонебезпечну ситуацію або пошкодити ємність (стрічку). Крім того, розпечений продукт має властивість «доходити», тобто продовжувати обсмажуватися навіть будучи вийнятим з печі, що може привести до його перегорання.

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contact us

Contact us

Your message has been sent sucessfully

Contact us

Contact us

Your message has been sent sucessfully

Contact us

Contact us

Your message has been sent sucessfully