Устаткування для фасування та пакування солі

Поварена сіль - це речовина у вигляді світлих кристаликів, що містить 93-99% хлористого натрію та домішок солей кальцію, магнію, калію, які надають їй гігроскопічність, жорсткість та гіркий присмак. Чим менше в солі цих домішок, тим вища її якість. Чиста харчова сіль є кристалічним сипучим продуктом без запаху (крім випадку йодованої солі) з солоним смаком без присмаку. Не допускається присутність у ній таких сторонніх домішок, які непов'язані з методом вилучення солі.

За місцем розташування покладів і способу видобутку розрізняють сіль самосадну (озерну), садну (з морської води), кам'яну (з надр землі) та виварну (з підземних розчинів). Харчову кухонну сіль кам'яну, самосадну та садну випускають меленою та сіяною. Для профілактики захворювань щитовидної залози сіль випускають із додаванням йодиду калію.

  • Характеристика

АВТОМАТИЧНА ЛІНІЯ ФАСІВКИ ТА УПАКОВКИ СОЛІ В ПАКЕТ «ПОДУШКА»


Для автоматичного фасування солі в пакет «подушка» або «стоячий пакет» буде потрібна оптова закупівля сировини (солі), плівка в рулонах з зображенням або без нього, а також, власне, саме обладнання або компоненти автоматизованої лінії.

До складу лінії для фасування та пакування солі входить:


  • Фасувальний автомат із ваговим дозатором АФ-50-В;

  • Транспортер завантажувальний шнековий ЗТШ-1;

  • Транспортер відвідний ОТ-1;

  • Стіл накопичувальний СН-1 (не обов'язково).

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contact us

Contact us

Your message has been sent sucessfully

Contact us

Contact us

Your message has been sent sucessfully

Contact us

Contact us

Your message has been sent sucessfully